Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolla dorata a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di carciofi (cuori e gambi), puliti e a pezzi
- 100 g di patate, pelate e a tocchetti (2-3 cm)
- 450 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 70 g di Taleggio a pezzi (1 cm circa)
- 150 g di latte
- pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 820 kJ / 196 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 13.8 g
- Vezels
- 7.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di cavolfiori colorati e mandorle
45 Min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50 Min
Vellutata di cavolfiore
50 Min
Vellutata di zucchine e zenzero
50 Min
Vellutata di finocchi e zafferano
50 Min
Vellutata di verza al vino bianco
50 Min
Vellutata di spinaci e crema al Gorgonzola
35 Min
Crema di finocchi
35 Min
Vellutata d'inverno
50 Min
Crema di broccoli e porri
45 Min
Vellutata di asparagi
45 Min
Vellutata di porri e carciofi con crostini saporiti
45 Min