Vellutata di porcini
TM5 TM6

Vellutata di porcini

4.5 (51 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 80 g di porro a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 400 g di funghi porcini freschi a pezzi (2-3 cm)
  • 200 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
  • 600 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 4 fette di pane integrale
  • 1 pizzico di timo secco

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1050 kJ / 251 kcal
Eiwitten
8.6 g
Koolhydraten
31.3 g
Vetten
11.1 g
Verzadigd vet
0 g
Vezels
6.2 g
Natrium
0 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten