Vellutata di porcini

Vellutata di porcini

4.6 66 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 80 g di porro a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 400 g di funghi porcini freschi a pezzi (2-3 cm)
  • 200 g di patate pelate e a tocchetti (2 cm circa)
  • 600 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 4 fette di pane integrale
  • 1 pizzico di timo secco

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 0 mg
Eiwitten 8.6 g
Calorieën 1050 kJ / 251 kcal
Vetten 11.1 g
Vezels 6.2 g
Verzadigd vet 0 g
Koolhydraten 31.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...