Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di porro a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di funghi porcini freschi a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 4 fette di pane integrale
- 1 pizzico di timo secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1050 kJ / 251 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 31.3 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 0 mg
Alternatieve recepten
Vellutata di porri e radicchio
55min
Vellutata fredda patate, topinambur e porri
2h
Crema di asparagi
50min
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50min
Vellutata di finocchi e zafferano
50min
Vellutata di funghi
50min
Vellutata di porri, funghi e pancetta
40min
Vellutata di zucchine e zenzero
50min
Zuppa di porcini
45min
Vellutata di asparagi
45min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50min
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40min