Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di riso, preferibilmente integrale
- 10 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 500 g di ceci in scatola sgocciolati (peso netto)
- 70 - 80 g di acqua
- 2 cucchiaini rasi di sale
- 30 g di cipolla bianca a metà
- 5 foglie di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 200 g di peperoni rossi a listarelle
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- olio per frittura q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 761 kJ / 182 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 14.4 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di tonno e curcuma
1j
Polpettine di ceci
1 godz. 5 min
Polpette di ceci e prosciutto con zucca fritta
25 min
Polpette di fagioli e rosmarino
20 min
Polpette di ceci con maionese al curry (Bimby Friend)
30 min
Falafel di lenticchie
12 Std. 30 Min
Polpettone di lenticchie (vegan)
2j
Polpettine di ceci
35 Min
Burger in agrodolce
1h 10 min
Burger vegetale con salsa allo yogurt
1h 10 min
Frittata semplice (senza uova)
50 menit
Polpette di lenticchie rosse e carote con salsa schug
35 Min