Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di cipolla a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio senza anima
- 320 g di riso Carnaroli
- 200 g di vino rosso tipo Teroldego
- 800 g di brodo vegetale bollente
- 30 g di burro
- 40 g di Grana Padano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2016 kJ / 482 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 65.6 g
- Vetten
- 20.2 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Manzo all'olio con polentina bianca
3 Std.
Risotto pere e Gorgonzola
40 Min
Risotto rosmarino e speck
25min
Risotto all'Amarone
35 min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35 min
Risotto alla monzese
35 min
Risotto pere e Taleggio
40 Min
Salsa bolzanina
15 min
Strangolapreti alla trentina
4h
Risotto al Barolo
30 min
Sciatt
1hod.