Risotto al Teroldego

Risotto al Teroldego

4.6 56 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 40 g di cipolla a metà
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio senza anima
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 200 g di vino rosso tipo Teroldego
  • 800 g di brodo vegetale bollente
  • 40 g di Grana Padano grattugiato
  • 30 g di burro

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 9.5 g
Calorieën 2016 kJ / 482 kcal
Vetten 20.2 g
Vezels 1.8 g
Koolhydraten 65.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...