Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema reale
- 4 uova
- 100 g di latte intero
- ½ cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
Zuppa di patate e spinaci
- 80 g di cipolla, a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di sedano rapa
- 100 g di carote, a pezzi (2 cm)
- 200 - 250 g di patate, a pezzi (2 cm)
- 80 g di porri, a fette (1 cm)
- 800 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - ¼ di cucchiaino di noce moscata in polvere
- 1 cucchiaino di sale, + q.b.
- ¼ di cucchiaino di pepe, + q.b.
-
250
g di spinaci freschi
of 250 g di spinaci in foglia surgelati, decongelati - 80 g di panna (30-40% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 797 kJ / 191 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di spinaci e Asiago
45 min
Crema di zucchine
30 min
Vellutata di patate e spinaci con crema reale
45 min
Zuppa di patate e spinaci
1 godz.
Vellutata d'inverno
50 min
Vellutata di fagiolini con pollo croccante
35 min
Vellutata di spinaci e crema al Gorgonzola
35 min
Vellutata di zucchine e zenzero
50 min
Vellutata di verza al vino bianco
50 min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50 min
Vellutata di carote
35 min
Crema di piselli
45 min