Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g di fragole, pulite e in quarti
- 120 g di vino bianco
- 200 g di asparagi a pezzi (2 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 160 g di riso Carnaroli
- 400 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1966 kJ / 470 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 70.8 g
- Vetten
- 15.7 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto radicchio, speck e taleggio
35min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35min
Risotto con asparagi, gelato al Parmigiano Reggiano e aceto balsamico
11h
Risotto alla zucca e balsamico
30min
Risotto brie e asparagi
30min
Risotto zucchine e menta
40min
Risotto con zucca e Taleggio
45min
Risotto mele e radicchio rosso
40min
Risotto con crema di asparagi
50min
Risotto alla rapa rossa e caprino
30min
Risotto finocchi e zafferano
30min