Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla a pezzi
-
50
g di cubetti di pancetta dolce (1 cm) o a striscioline
of 50 g di pancetta affumicata a cubetti (1 cm) o a striscioline - 20 g di olio extravergine di oliva
- 180 g di radicchio rosso a listarelle
- 320 g di orzo perlato (cottura 12 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 580 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1623 kJ / 388 kcal
- Eiwitten
- 11.7 g
- Koolhydraten
- 57.9 g
- Vetten
- 13.8 g
- Vezels
- 8.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto al radicchio rosso di Verona
40 dk
Risotto viola al radicchio e scamorza
35 dk
Risotto mele e radicchio rosso
40 dk
Minestra di orzo e piselli secchi
1sa
Cereali misti con taccole e sgombri
40 dk
Farro asparagi e frittatina in forma
45 Min
Orzotto alla mediterranea (vegan)
1sa
Orzotto rosa alla barbabietola
50 Min
Orzotto con ceci e verdure
30 Min
Minestrone d'orzo
1sa
Orzotto alla crema di ceci con tonno
30 Min
Farrotto alla zucca e salsiccia
45 Min