Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di nocciole sgusciate e tostate
- 30 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva + 2 cucchiai
- 200 g di radicchio rosso di Verona a listarelle
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 120 g di vino rosso
- 800 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale
- 1 cucchiaino di sale
- 1 rametto di rosmarino fresco intero
- 250 g di mele
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1753 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 72.8 g
- Vetten
- 8.6 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto radicchio, speck e taleggio
35min
Risotto alla melagrana, Gorgonzola e brandy
45 Min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35min
Risotto integrale al radicchio, pere e noci
40min
Risotto bianco con porri e mela
30min
Risotto zucchine e cipollotti profumati al limone
40min
Risotto asparagi e fragole
35min
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30min
Risotto zucchine e menta
40min
Risotto finocchi e zafferano
30min
Risotto alla zucca e balsamico
30min