Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla a pezzi
- 100 g di speck Alto Adige IGP a cubetti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di cavolo rosso a listarelle sottili (0.5 cm)
- 200 g di vino rosso secco di buona qualità
- 20 g di zucchero grezzo di canna
- 150 g di mela renetta, sbucciata e a dadini (1 cm)
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato fresco
- 40 g di burro a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 786 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 9.1 g
- Vetten
- 14.2 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Contorno di verza
35 Min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50 min
Contorno di taccole al pomodoro
40 Min
Cavolo rosso con semi di finocchio
40 Min
Broccoli alla siciliana con olive
40 Min
Carote al Marsala
25min
Radicchio in saor
3h 45min
Verdure all'orientale
10 Min
Insalata di cavolo al curry
50 min
Insalata di cavolo rosso, pere e coriandolo
20 Min
Porri in agrodolce al Varoma
30 min
Taccole speziate all'asiatica
30 min