Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla a pezzi
- 100 g di speck Alto Adige IGP a cubetti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di cavolo rosso a listarelle sottili (0.5 cm)
- 200 g di vino rosso secco di buona qualità
- 20 g di zucchero grezzo di canna
- 150 g di mela renetta, sbucciata e a dadini (1 cm)
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato fresco
- 40 g di burro a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 786 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 9.1 g
- Vetten
- 14.2 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Melanzane piccanti e lenticchie
30 min
Contorno di taccole al pomodoro
40 min
Cavolo rosso con semi di finocchio
40 min
Contorno di cavolo nero
20 min
Ratatouille
40 min
Insalata di cardi alle erbe e pinoli
40 min
Contorno di verza
35 min
Catalogna con olive e capperi
50 min
Radicchio in saor
3h 45min
Zuppa di cavolo cappuccio
50 min
Contorno di cavolo riccio al cocco
25 min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5min