Risotto alla barbabietola rossa con gorgonzola e nocciole

Risotto alla barbabietola rossa con gorgonzola e nocciole

4.4 156 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 30 g di nocciole sgusciate
  • 200 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
  • 50 g di acqua
  • 1 scalogno
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso per risotto (cottura 14-15 minuti)
  • 50 g di vino bianco
  • 800 g di brodo vegetale
  • 150 g di Gorgonzola
  • 50 g di latte

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 14.6 g
Calorieën 1899 kJ / 454 kcal
Vetten 15.7 g
Vezels 2.8 g
Koolhydraten 67.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...