Risotto al cappuccio viola e robiola

Risotto al cappuccio viola e robiola

4.6 185 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 50 g di cipolla a pezzi
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 150 g di cavolo cappuccio viola, a listarelle
  • 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
  • 50 g di vino bianco secco
  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
  • 1 cucchiaino di sale
  • 150 g di robiola

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 14.1 g
Calorieën 2066.6 kJ / 493.7 kcal
Vetten 18.6 g
Vezels 2.5 g
Koolhydraten 69.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...