Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di cavolo cappuccio viola, a listarelle
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di robiola
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2066.6 kJ / 493.7 kcal
- Eiwitten
- 14.1 g
- Koolhydraten
- 69.1 g
- Vetten
- 18.6 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto alla barbabietola rossa con gorgonzola e nocciole
40 Min
Riso, verze e luganega
40 Min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35 min
Risotto alla crema di cavolfiore e brie
1h 5 min
Risotto alla barbabietola e bacon croccante
35 min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40 Min
Risotto viola cavolo cappuccio e Casera
40 Min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35 min
Risotto alla rapa rossa e caprino
30 min
Risotto cavolo nero e Castelmagno
35 min
Risotto con zucca e Taleggio
45 min
Risotto alla zucca e balsamico
30 min