Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di cavolo cappuccio viola, a listarelle
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di robiola
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2066.6 kJ / 493.7 kcal
- Eiwitten
- 14.1 g
- Koolhydraten
- 69.1 g
- Vetten
- 18.6 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto al radicchio rosso di Verona
40min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35min
Risotto allo zafferano, cavolo nero e vino rosso
35min
Risotto viola cavolo cappuccio e Casera
40min
Risotto cavolo nero e Castelmagno
35min
Risotto alla barbabietola rossa con gorgonzola e nocciole
40min
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35min
Risotto arancione con zucca e carota
35min
Risotto con zucca e Taleggio
45min
Risotto alla crema di cavolfiore e brie
1 Std. 5 Min
Risotto al cavolo nero e Taleggio
35min
Risotto alla rapa rossa e caprino
30 min