Risotto arancia, robiola e rosmarino

Risotto arancia, robiola e rosmarino

4.3 545 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 30 g di scorza di arancia (senza la parte bianca) 2 cm
  • 5 g di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 30 g di scalogno a metà
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 50 g di vino bianco
  • 100 g di succo di arancia, spremuto fresco
  • 700 g di acqua calda
  • 10 - 15 g di dado per brodo vegetale
  • ½ - 1 cucchiaino di sale
  • 100 g di robiola

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 419 mg
Eiwitten 7.9 g
Calorieën 1969.6 kJ / 470.8 kcal
Vetten 16.8 g
Vezels 1.2 g
Verzadigd vet 7.1 g
Koolhydraten 69.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...