Risotto arancia, robiola e rosmarino
TM6 TM5 TM31

Risotto arancia, robiola e rosmarino

4.3 (502 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 30 g di scorza di arancia (senza la parte bianca), 2 cm
  • 5 g di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 30 g di scalogno a metà
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 50 g di vino bianco
  • 100 g di succo di arancia, spremuto fresco
  • 700 g di acqua calda
  • 10 - 15 g di dado per brodo vegetale
  • ½ - 1 cucchiaino di sale
  • 100 g di robiola

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1969.6 kJ / 470.8 kcal
Eiwitten
7.9 g
Koolhydraten
69.2 g
Vetten
16.8 g
Verzadigd vet
7.1 g
Vezels
1.2 g
Natrium
419 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten