Polpettone ricotta e tonno

Polpettone ricotta e tonno

4.3 241 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
10 fette

Ingrediënten

  • 10 g di capperi sotto sale dissalati
  • 40 g di pangrattato
    40 g di pane, raffermo
  • 20 g di Parmigiano reggiano
  • 2 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
  • 240 g di tonno in scatola al naturale sgocciolato
  • 1 uovo
  • 160 g di ricotta fresca scolata dal siero
  • 150 g di speck Alto Adige IGP a fette
  • 700 g di patate a pezzi
  • ½ - 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato fresco
  • 500 g di acqua

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 fetta

Eiwitten 15 g
Calorieën 724 kJ / 173 kcal
Vetten 6.4 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 14.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...