Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di acqua
- 700 g di polpo fresco
- 1 scalogno
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di ceci in scatola, sciacquati e sgocciolati
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 2489 kJ / 959 kcal
- Eiwitten
- 91.3 g
- Koolhydraten
- 55.2 g
- Vetten
- 43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Anelli di totano su crema di piselli
40min
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45min
Anelli di totano in umido
30min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1h
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 min
Pescatrice ai pomodorini
1h
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40min
Insalata di calamari e pesche
40min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Insalata di calamari
55min
Moscardini al limone
30min