Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 15 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di radicchio rosso di Verona, le foglie lavate e a pezzi
- ½ spicchio di aglio
- ½ cucchiaino di sale
- 180 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di gherigli di noci
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2042 kJ / 488 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 52.3 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto di pomodori secchi
10 min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40min
Pesto di broccoli, acciughe e nocciole
50min
Pesto di rucola
10 min
Polpette di radicchio e ricotta
1h
Pesto giallo noci e fiori di zucca
10 min
Rollè di radicchio
50min
Sugo bianco di ricotta e zucchine
30min
Pesto di ricotta e noci
10 min
Penne di mais con radicchio rosso e taleggio (senza glutine)
40min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25 min
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10 min