Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di barbabietola rossa cotta, a pezzi
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di caprino
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1930.9 kJ / 461.5 kcal
- Eiwitten
- 13.7 g
- Koolhydraten
- 68.9 g
- Vetten
- 10.8 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 621.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto al radicchio rosso di Verona
40 min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35min
Risotto alla zucca e balsamico
30 min
Risotto al cappuccio viola e robiola
35min
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30 min
Risotto asparagi e fragole
35min
Risotto fiorito alla rapa rosa e noci con quenelle di ricotta ed erbe aromatiche
40 min
Risotto alla barbabietola rossa con gorgonzola e nocciole
40 min
Risotto zucchine e menta
40 min
Orzotto rosa alla barbabietola
50 min
Risotto mele e radicchio rosso
40 min
Risotto integrale al radicchio, pere e noci
40 min