Risotto alla rapa rossa e caprino

Risotto alla rapa rossa e caprino

4.2 120 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 30 g di cipolla
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 200 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 14 minuti)
  • 50 g di vino bianco
  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 150 g di caprino

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 621.3 mg
Eiwitten 13.7 g
Calorieën 1930.9 kJ / 461.5 kcal
Vetten 10.8 g
Vezels 1.5 g
Verzadigd vet 1.1 g
Koolhydraten 68.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...