Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di cipolla rossa a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di bulbi di finocchio, puliti e a pezzi (2 cm)
- 100 g di patate, pelate e a pezzi (2 cm)
- 150 g di mele tipo Stark, sbucciate e a pezzi (2 cm)
- 200 g di latte intero
- 200 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di speck a listarelle
- prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 959.3 kJ / 229.5 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 19.2 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 270 mg
Alternatieve recepten
Crema di zucchine con dadolata di pomodori
40min
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50min
Vellutata di finocchi e carote
35 Min
Crema di finocchi
35 Min
Vellutata di zucchine e zenzero
50min
Vellutata di finocchi e zafferano
50min
Crema di carote e mandorle
40min
Vellutata di sedano rapa e mele renette
40min
Vellutata di carote e pomodori secchi
40min
Vellutata di zucchine con feta
50min
Vellutata di zucca, arancia e mandorle
40min