Vellutata di finocchi, mele e speck
TM6 TM5 TM31

Vellutata di finocchi, mele e speck

4.2 (191 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 60 g di cipolla rossa a pezzi
  • 1 spicchio di aglio
  • 200 g di bulbi di finocchio, puliti e a pezzi (2 cm)
  • 100 g di patate, pelate e a pezzi (2 cm)
  • 150 g di mele tipo Stark, sbucciate e a pezzi (2 cm)
  • 200 g di latte intero
  • 200 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 100 g di speck a listarelle
  • prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
959.3 kJ / 229.5 kcal
Eiwitten
10.5 g
Koolhydraten
19.2 g
Vetten
15 g
Verzadigd vet
3.8 g
Vezels
3.5 g
Natrium
270 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten