Vellutata al cavolo viola e kefir

Vellutata al cavolo viola e kefir

3.8 91 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 600 g di cavolo viola a pezzi (2-3 cm)
  • 450 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • ½ cucchiaino di zenzero in polvere
  • 100 g di kefir liquido non aromatizzato + q.b.
  • 1 cucchiaino di semi di papavero

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 4.9 g
Calorieën 305 kJ / 73 kcal
Vetten 3.6 g
Vezels 2.2 g
Koolhydraten 5.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...