Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolla a pezzi
- 40 g di mandorle con la pelle
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 500 g di acqua
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - ½ cucchiaino di curcuma in polvere
- 1 pizzico di noce moscata
- 1 pizzico di timo secco
- 80 g di guanciale a striscioline
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1230 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 216 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Passato di carote e asparagi con mandorle
30min
Crema di zucchine con dadolata di pomodori
40 Min
Vellutata di piselli
20 Min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50min
Vellutata di finocchi, mele e speck
50min
Crema di finocchi
35min
Crema di carote e sedano con olio alle erbe
45 Min
Crema di zucca al profumo di cannella
40 Min
Vellutata di zucchine e zenzero
50min
Crema di broccoli e porri
45 Min
Vellutata di carote e pomodori secchi
40 Min
Vellutata di zucca, arancia e mandorle
40 Min