Compatibele versies
Vellutata di patate, cannellini, curry e mazzancolle (senza glutine)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di patate a pezzi
- 240 g di fagioli cannellini in scatola, sgocciolati (peso netto)
- 350 g di acqua
- 10 g di sale
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- 200 g di code di mazzancolle sgusciate e pulite
- 40 g di gherigli di noci tritati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1410 kJ / 337 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 29.4 g
- Vetten
- 18.1 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di fagioli e ceci al profumo di rosmarino
40min
Vellutata di ceci
1h 10min
Vellutata di ceci e gamberi
40min
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40min
Vellutata di cavolfiore
50min
Vellutata di cannellini e borlotti con gamberi
50min
Crema di fagioli borlotti
35 Min
Vellutata di riciclo
50min
Vellutata di piselli
20 min
Crema di cavolo nero e cannellini
50min
Vellutata saporita di fagioli bianchi
30min
Crema di cavolfiore e ceci (vegan)
50min