Polpette di radicchio e ricotta

Polpette di radicchio e ricotta

4.6 353 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
18 pezzi

Ingrediënten

  • 30 g di Parmigiano reggiano
  • 50 g di cipolla
  • 200 g di radicchio rosso di Verona a pezzi
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 uovo
  • 100 g di ricotta fresca scolata dal siero
  • 80 g di pangrattato + q.b.
  • 1 - 2 cucchiai di pangrattato
  • pangrattato q.b.

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 pezzo

Eiwitten 2.2 g
Calorieën 257.5 kJ / 61.6 kcal
Vetten 4.4 g
Vezels 0.6 g
Koolhydraten 3.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...