Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano reggiano
- 50 g di cipolla
- 200 g di radicchio rosso di Verona a pezzi
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 1 uovo
- 100 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 80 g di pangrattato + q.b.
- 1 - 2 cucchiai di pangrattato
- pangrattato q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 257.5 kJ / 61.6 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 3.8 g
- Vetten
- 4.4 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone ricotta e tonno
45 min
Burger di zucchine
1h
Polpettine di spinaci e ricotta
30 min
Rollè di radicchio
50 min
Polpette di tonno e ricotta
20min
Polpettine di radicchio con salsa allo yogurt
40 min
Burger di cavolo nero
45 min
Pesto radicchio e noci
10min
Mini quiche al radicchio
1h 10 min
Polpettine di ceci con crema di cavolo viola (per 2 persone)
35 min
Lasagne pecorino e cavolo nero
1 Std. 40 Min
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1h 10 min