Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di cipolla a metà
- 20 g di burro
- 50 g di carote, a pezzi
- 150 g di patate, a pezzi
- 450 g di verza a fette sottili
- 300 g di vino bianco
- 650 g di acqua
-
2
cucchiaini colmi di dado per brodo di pollo, fatto in casa
of 2 dadi per brodo di pollo (per 0,5 l di brodo) - ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 100 g di panna fresca liquida
-
100
g di lonza di maiale affumicata a fette, a listarelle
of g di prosciutto cotto affumicato a fette, a listarelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1167 kJ / 279 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di cavoletti di Bruxelles e lattuga
50 Min
Purè di cavolo viola
40min
Crema di cavolfiori colorati e mandorle
45 Min
Vellutata di finocchi e zafferano
50 Min
Vellutata d'inverno
50 Min
Crema di broccoli e porri
45 Min
Zuppa di cavolo cappuccio
50 Min
Vellutata di coste
35min
Vellutata di cavolfiore
50 Min
Crema di finocchi
35min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50 Min
Vellutata al cavolo viola e kefir
50 Min