Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di formaggio Asiago stagionato, a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di porro a pezzi
- 30 g di burro
-
350
g di spinaci in foglia surgelati
of 350 g di foglie di spinaci freschi, lavate - 250 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 600 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa
of 1 cucchiaino di sale - 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 50 g di panna fresca liquida
- crostini di pane tostati (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 941 kJ / 225 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 14.2 g
- Vetten
- 15.3 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Vellutata di patate e spinaci con crema reale
45 min
Zuppa di patate e spinaci
1 godz.
Vellutata di fagiolini con pollo croccante
35 min
Vellutata di spinaci e crema al Gorgonzola
35 min
Vellutata di zucchine e zenzero
50 min
Crema di carote e mandorle
40 min
Crema di zucchine con dadolata di pomodori
40 min
Crema di broccoli e porri
45 min
Crema di finocchi
35 min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50 min
Vellutata di carote
35 min
Crema di piselli
45 min