Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
200
g di sedano rapa, sbucciato ed a pezzi (2-3 cm)
of 200 g di patate a pasta farinosa, sbucciate ed a pezzi (2-3 cm) - 300 g di lenticchie rosse
- 900 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 4 filetti di tonno in scatola al naturale sgocciolati (circa 150 g l'uno)
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco o in polvere (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2309 kJ / 552 kcal
- Eiwitten
- 56 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di spinaci e Asiago
45 min
Purè di ceci al curry (vegan)
35min
Pilaf di lenticchie e bulgur con la zucca
1h
Vellutata di patate e spinaci con crema reale
45 min
Mercimek corbasi (Crema di lenticchie rosse)
45 min
Zuppa di piselli spezzati
1h
Crema di fagioli borlotti
35min
Vellutata di bietole con quinoa e fagioli neri
1h
Zuppa di lenticchie rosse
50 min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50 min
Zuppa di lenticchie e zucca
45 min
Minestra lenticchie e spinaci
50 min