Passato di lenticchie rosse e tonno

Passato di lenticchie rosse e tonno

4.5 55 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 40min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 30 g di concentrato di pomodoro
  • 80 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 200 g di sedano rapa sbucciato ed a pezzi (2-3 cm)
    200 g di patate a pasta farinosa, sbucciate ed a pezzi (2-3 cm)
  • 300 g di lenticchie rosse
  • 900 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 4 filetti di tonno in scatola al naturale sgocciolati (circa 150 g l'uno)
  • 2 rametti di timo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 pizzico di pepe nero macinato (optioneel) fresco o in polvere

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 56 g
Calorieën 2309 kJ / 552 kcal
Vetten 19 g
Vezels 11 g
Koolhydraten 42 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...