Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cipolla bianca (80 g circa) a metà
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 porro a rondelle
-
250
g di funghi porcini freschi
of 20 g di funghi porcini secchi precedentemente ammollati in acqua tiepida per 20 min. - 100 g di vino bianco secco (optioneel)
- 450 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
of 1 di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 100 g di orzo perlato
- 100 g di piselli surgelati
- 150 g di latte
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 cucchiaino di pepe + q.b.
- 1 mazzetto di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 180 kJ / 43 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 1.5 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di lenticchie
50min
Zuppa di legumi e cereali
1 godz.
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55min
Zuppa d'orzo e fagioli
50min
Minestra lenticchie e spinaci
50min
Zuppa di farro e fagioli
1 godz.
Minestra di orzo con zucca e salsiccia
1 godz.
Minestra di farro e ceci
1óra 10p
Zuppa di farro alla contadina
50min
Minestra di riso integrale con lenticchie, porri e zucca
1 godz.
Zuppa di orzo e pollo
1 godz.
Minestra di orzo e piselli secchi
1 godz.