Zuppa di orzo, funghi e piselli

Zuppa di orzo, funghi e piselli

4.7 219 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 10min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 1 cipolla bianca (80 g circa) a metà
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
  • 1 porro a rondelle
  • 250 g di funghi porcini freschi
    20 g di funghi porcini secchi
  • 100 g di vino bianco secco (optioneel)
  • 450 g di acqua
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
    1 di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l), fatto in casa
  • 100 g di orzo perlato
  • 100 g di piselli surgelati
  • 150 g di latte
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaino di pepe
  • 1 mazzetto di timo fresco le foglioline lavate e asciugate

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 2.3 g
Calorieën 180 kJ / 43 kcal
Vetten 1.5 g
Vezels 1.1 g
Koolhydraten 5.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...