Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 spicchi di aglio
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- ¼ di cucchiaino di cumino in polvere + q.b.
- ¼ di cucchiaino di paprica + q.b.
-
500
g di fagioli bianchi di Spagna in scatola, sgocciolati
of 500 g di fagioli cannellini in scatola, sgocciolati - 500 g di brodo vegetale
- 2 cucchiaini di sale, a piacere
- 1 pizzico di pepe nero macinato, a piacere
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 2 cipollotti, a rondelle sottili
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 523 kJ / 125 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di fagioli e ceci al profumo di rosmarino
40 min
Vellutata di fagioli borlotti
1h
Vellutata di ceci
1h 10 min
Vellutata di ceci e gamberi
40 min
Vellutata di cavolfiore
50 min
Vellutata di cannellini e borlotti con gamberi
50 min
Vellutata di fagioli e cozze
1h 5 min
Vellutata di spinaci e crema al Gorgonzola
35 min
Vellutata di patate, cannellini, curry e mazzancolle (senza glutine)
45 min
Crema di fagioli borlotti
35 min
Vellutata di patate e spinaci con crema reale
45 min
Vellutata di piselli
20min