Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 radicchio di Treviso, pulito e a listarelle
- 400 g di riso integrale (cottura 20 minuti)
- 100 g di vino bianco
- 900 g di brodo vegetale
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 15 gherigli di noci spezzettati
- 2 pere Abate o Williams
- 30 g di Taleggio a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1711 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 61.8 g
- Vetten
- 16.3 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto al radicchio rosso di Verona
40min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35min
Risotto mele e radicchio rosso
40min
Pasta risottata integrale con catalogna piccante e stracciatella
30min
Risotto zucchine e cipollotti profumati al limone
40min
Risotto asparagi e fragole
35min
Risotto zucchine e menta
40min
Risotto con zucca e Taleggio
45min
Risotto allo zafferano, cavolo nero e vino rosso
35min
Risotto finocchi e zafferano
30min
Vellutata di zucca
30min
Vellutata di zucca, arancia e mandorle
40min