Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 radicchio di Treviso, pulito e a listarelle
- 400 g di riso integrale (cottura 20 minuti)
- 100 g di vino bianco
- 900 g di brodo vegetale
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 15 gherigli di noci spezzettati
- 2 pere Abate o Williams
- 30 g di Taleggio a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1711 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 61.8 g
- Vetten
- 16.3 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto al radicchio rosso di Verona
40 dk
Risotto viola al radicchio e scamorza
35 dk
Risotto zucchine e menta
40 dk
Risotto zucchine e cipollotti profumati al limone
40 dk
Risotto mele e radicchio rosso
40 dk
Risotto radicchio, speck e taleggio
35 dk
Paniscia del rubino (risotto alla novarese)
40 dk
Risotto finocchi e zafferano
30 Min
Trionfo rosso agli aromi
1sa
Risotto anatra e lamponi
1sa
Risotto bianco con porri e mela
30 Min
Risotto asparagi e fragole
35 dk