Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno a metà
- 1 rametto rosmarino, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 spicchio di aglio
- 3 filetti di acciuga sott'olio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di ceci in scatola, sgocciolati e sciacquati
- 630 g di acqua
- 320 g di orzo perlato (cottura 12 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 1 cucchiaino di sale
- 120 g di tonno in scatola, sgocciolato
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2096 kJ / 501 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di fagioli e ceci al profumo di rosmarino
40min
Minestra di riso e ceci
30min
Minestra di farro e ceci
1 Std. 10 Min
Zuppa di farro e fagioli
1h
Zuppa d'orzo e fagioli
50min
Orzotto alla mediterranea (vegan)
1h
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55min
Farro ubriaco con salsiccia
50min
Minestra finocchi, orzo e farro
1h
Couscous integrale con lenticchie e menta
30min
Orzotto al radicchio rosso
40min
Orzotto con ceci e verdure
30min