Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1000 g di acqua
-
1
dado per brodo di carne
of 1 cucchiaino di sale - 130 g di semolino di grano
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- pepe nero macinato, a piacere
- crostini di pane tostati, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 925 kJ / 221 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 25.4 g
- Vetten
- 11.6 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Composta di mele e castagne
30 min
Gnocchi verdi alla romana
1h 20 min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35 min
Riso e porri
30 min
Pancotto
30 min
Minestra di patate
50 min
Polenta
1h
Risotto alla parmigiana
30 min
Passato di verdure
50 min
Gnocchi alla romana
1h 15 min
Zuppa di latte
30 min
Vellutata di patate e robiola
45 min