Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di porri a rondelle (solo la parte bianca)
- 200 g di salsiccia di manzo e suino a tocchetti 2 cm (preferibilmente di Bra)
- 200 g di vino bianco, preferibilmente Arneis
- 320 g di riso per risotto, tipo Carnaroli (cottura 14-16 minuti)
- 650 g di acqua
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale fatto in casa
of 1 dado per brodo vegetale - 15 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2188 kJ / 523 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fonduta
8 Std. 20 Min
Bagna cauda
35 min
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1h
Risotto Castelmagno e nocciole
30 min
Risotto alla valdostana
35 min
Risotto ai quattro formaggi
40 min
Risotto con salsiccia e uva
40 min
Menu: Risotto allo zafferano con salsiccia e tortini al cioccolato
1h
Risotto al Barolo
30 min
Risotto timo e toma
35 min
Panissa vercellese
35 min
Risotto ai porri e burrata
35 min