Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizzoccheri
- 400 g di farina di grano saraceno + q.b.
- 100 g di farina tipo 0
- 250 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Condimento
- 240 g di formaggio Valtellina Casera a pezzi
- 60 g di Parmigiano Reggiano (stagionatura 24 mesi), a pezzi
- 120 g di burro a pezzi
- 4 foglie di salvia fresca
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 300 g di verze a pezzi
- 300 g di patate, pelate e a pezzi (1.5 cm circa)
- pepe nero macinato fresco, a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2740 kJ / 655 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Taroz
1 Std.
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Capesante gratinate
30 min
Polenta e bruscitti
2h 20 min
Pisarei e faśö
35 Min
Risotto alla monzese
35 Min
Sciatt
1 Std.
Crespelle alla valdostana
2h
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2ωρ. 10 λεπτ.
Crespelle prosciutto e mozzarella
1ωρ. 30 λεπτ.
Polenta taragna
1 Std. 15 Min
Manzo all'olio con polentina bianca
3 Std.