Risotto all'Amarone

Risotto all'Amarone

4.3 43 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 100 g di formaggio Monte Veronese stagionato a pezzi (2-3 cm)
    100 g di Parmigiano Reggiano
  • 50 g di cipolla rossa a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Vialone Nano veronese
  • 80 g di vino rosso passito secco Valpolicella DOCG, tipo Amarone
  • 320 g di vino rosso passito secco Valpolicella DOCG
  • 300 g di acqua
  • 1 cucchiaino di dado per brodo di carne
  • 40 g di burro a pezzi

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 11.2 mg
Eiwitten 11.8 g
Calorieën 4723.5 kJ / 1128.2 kcal
Vetten 49.6 g
Vezels 2.3 g
Verzadigd vet 32 g
Koolhydraten 120.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...