Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
100
g di formaggio Monte Veronese stagionato a pezzi (2-3 cm)
of 100 g di Parmigiano Reggiano - 50 g di cipolla rossa a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Vialone Nano veronese
- 80 g di vino rosso passito secco Valpolicella DOCG, tipo Amarone
- 320 g di vino rosso passito secco Valpolicella DOCG
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo di carne
- 40 g di burro a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4723.5 kJ / 1128.2 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 120.9 g
- Vetten
- 49.6 g
- Verzadigd vet
- 32 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 11.2 mg
Alternatieve recepten
Risotto radicchio e salsiccia
35 min
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1h
Risotto al Teroldego
40min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35 min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35 min
Risotto all'arancia con ragù di anatra
40min
Risotto agli asparagi bianchi con uovo grattugiato
40min
Risotto al Barolo
30 min
Risotto asparagi e fragole
35 min
Risotto al prosecco e lavanda
30 min
Risotto con salampatata
35 min