Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di cipollotti a pezzi
-
50
g di pancetta affumicata a cubetti
of 50 g di cubetti di prosciutto crudo a cubetti - 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di riso tipo Vialone nano
- 700 g di brodo vegetale caldo + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 350 g di piselli surgelati, decongelati
- 20 g di burro a tocchetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1866 kJ / 446 kcal
- Eiwitten
- 17.2 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Risotto patate e rosmarino
40 Min
Riso e prezzemolo (Ris e erborin)
45 Min
Risotto cavolo nero e Castelmagno
35 Min
Risotto bianco con porri e mela
30 Min
Risotto burrata e piselli
40 Min
Minestra di riso integrale con verdure e Parmigiano
1 Std. 10 Min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35 Min
Risotto rosso con peperone e pomodoro
40 Min
Riso e porri
30 Min
Risotto con lo sclopit
40 Min
Risotto alla campagnola
30 Min
Riso, verze e luganega
40 Min