Risotto ai peperoni e Parmigiano reggiano

Risotto ai peperoni e Parmigiano reggiano

4.2 95 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di scalogno a pezzi
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 100 g di peperone rosso pulito e a listarelle
  • 100 g di vino bianco secco
  • 800 g di brodo vegetale
    800 g di acqua, calda + 2 cucchiaini di dado per brodo vegetale
  • ½ cucchiaino di sale
  • 60 g di mandorle pelate
  • 40 g di burro a tocchetti

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 3191 mg
Eiwitten 206.8 g
Calorieën 2768.5 kJ / 661.3 kcal
Vetten 31 g
Vezels 4.5 g
Verzadigd vet 11.2 g
Koolhydraten 70.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...