Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolla a pezzi
- 70 g di carota, pelata e a pezzi
- 40 g di gambo di sedano a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di carne di manzo senza nervi, a bocconcini (3 cm)
- 50 g di vino bianco secco
- 150 g di passata di pomodoro
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- 320 g di fagioli cannellini in scatola, sgocciolati e sciacquati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1284 kJ / 307 kcal
- Eiwitten
- 33.4 g
- Koolhydraten
- 14.5 g
- Vetten
- 12.9 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragù di carne mista
1 Std. 30 Min
Ossobuco alla milanese
1 Std. 10 Min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1 Std.
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1 Std. 10 Min
Costine in umido
1h 20min
Spezzatino di manzo alla birra con mix di pepi
1 Std. 30 Min
Spezzatino di manzo con patate
1 Std. 10 Min
Manzo con olive e peperoni
35 Min
Spezzatino di vitello al curry
40 Min
Salsiccia in umido con lenticchie
55 Min
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1 Std. 30 Min
Spezzatino di vitello con purè di patate (6 porzioni)
1h 20min