Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 fettine di vitello (taglio di noce)
- 5 g di sale (circa 1 cucchiaino)
- 5 g di pepe macinato fresco (circa 1 cucchiaino)
- 8 fette di prosciutto crudo
- 8 foglie di salvia fresche, lavate e asciugate
- 120 g di vino bianco secco
- 80 g di acqua
- ¼ di dado per brodo di carne
- 40 g di burro freddo a pezzi piccoli (vedere consiglio)
- 40 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1326 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 38.7 g
- Koolhydraten
- 8.2 g
- Vetten
- 14.6 g
Alternatieve recepten
Bocconcini di salmone al vino bianco
30 min
Scaloppine alla pizzaiola
25min
Salsicciotti di pollo e Parmigiano reggiano
35min
Straccetti di vitello al Marsala
30 min
Bocconcini di pollo al limone
45 min
Straccetti di vitello al vino bianco
30 min
Rotoli di tacchino al Gorgonzola
1h 5min
Involtini di vitello
35min
Medaglioni di vitello ai funghi
45 min
Involtini al pomodoro
55min
Piccoli polpettoni in crosta
1h 10min
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40 min