Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
350
g di cavolfiori, le cimette a pezzi piccoli
of 350 g di broccoli, le cimette a pezzi piccoli - 600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca tipo conchiglie
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccolo
- 20 olive nere denocciolate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1853 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 15.1 g
- Koolhydraten
- 59.9 g
- Vetten
- 17.6 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne integrali risottate cavolfiori e noci
40min
Pasta al pesto di fagiolini
30min
Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
40min
Tubettini al pesto con fagiolini e patate
55min
Bucatini con i cavolfiori (Pasta chi vruccoli)
1h
Pasta integrale risottata con cavolo romano
40min
Pasta risottata con zucca e piselli
40min
Penne risottate broccoli, salsiccia e olive
40min
Caserecce alla verza e pasta di salame
35min
Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano
35min
Farfalle in crema di uova e cavolfiore
45min
Penne con broccoli e pomodori secchi (senza glutine)
1h 5min