Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 160 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato
- 1 cucchiaino di capperi
- 1 pizzico di peperoncino in polvere (opzionale)
- 400 g di ricotta fresca
- 1 pizzico di sale
- 60 g di latte
- 800 g di acqua
- sale q.b. per l'acqua di cottura
- 320 g di pasta secca tipo farfalle
- pinoli q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2284 kJ / 546 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 61.7 g
- Vetten
- 20.4 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30 min
Pasta tonno e olive
35 min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25min
Fusilli risottati al salmone affumicato (per 2 persone)
30 min
Mezze maniche affumicate
25min
Farfalle risottate panna e prosciutto (1 porzione)
30 min
Pasta ricotta e pomodorini
30 min
Casarecce risottate al limone
30 min
Sedanini risottati alla carbonara (1 porzione)
30 min
Farfalle alle olive e mozzarella
30 min
Farfalle risottate alla boscaiola
40 Min
Fusilli risottati tonno e capperi
30 min