Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 3 spicchi di aglio senz'anima ed a metà
- 150 g di cipolla bianca a metà
- 150 g di peperone verde a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di peperone rosso a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di vino bianco
- 4 fusi di pollo con la pelle (circa 700-800 g)
- 200 g di passata di pomodoro
- 1 dado per brodo di carne
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 250 g di funghi champignon a fettine
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1565 kJ / 374 kcal
- Eiwitten
- 34.5 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 22.5 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo alla romana
1 Std. 10 Min
Pollo alla cacciatora
50 Min
Bocconcini di maiale alle cipolle
50 Min
Pollo in umido ai funghi
50 Min
Bocconcini di pollo in salsa di peperoni
1h
Pollo ai peperoni
1 godz. 5 min
Pollo in salsa di peperoni con cous cous, zucchine e feta
1h 15min
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35 Min
Pollo in salsa ai funghi
50 Min
Pollo, pancetta e olive
35 Min
Pollo con funghi al vino rosso
55min
Pollo agrodolce con riso
40 Min