Pasta di mais risottata al pomodoro (senza glutine)

Pasta di mais risottata al pomodoro (senza glutine)

4.0 31 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi (1-2 cm)
  • 1 spicchio di aglio senz'anima
  • 50 g di cipolla in quarti
  • 50 g di gambo di sedano a pezzi (1-2 cm)
  • 50 g di carota pelata e a pezzi (1-2 cm)
  • 60 g olio extravergine di oliva
  • 300 g di pomodorini datterino a metà
  • 1 cucchiaino colmo di sale
  • 625 g di acqua
  • 350 g di pasta secca corta di mais e riso senza glutine (cottura 12 minuti)
  • 3 - 4 foglie di basilico fresche lavate

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 12 g
Calorieën 2084 kJ / 498 kcal
Vetten 20 g
Vezels 3 g
Koolhydraten 72 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...