Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 - 60 g di bottarga secca
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco
- 350 g di spaghetti
- 400 g di pomodorini a metà
- 1 rametto di basilico fresco, le foglioline pulite e asciugate
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1904 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 16.6 g
- Koolhydraten
- 65.4 g
- Vetten
- 15.9 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Farfalle risottate con vongole e pomodorini
30 min
Penne risottate con le cozze
1 godz. 5 min
Farfalle asparagi e bottarga
35 Min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min
Penne alla puttanesca
35 Min
Penne all'arrabbiata
20 Min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Spaghetti al tonno
40 Min
Riso alla 'nduja con fonduta di provola
40 Min
Fusilli tricolore
30 min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
40 Min
Spaghetti all'amatriciana
35 Min