Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di succo di pompelmo rosa
- 50 g di succo di limone
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 fette di pesce spada (800 g circa)
- 500 g di acqua
- 300 g di foglie di spinaci freschi, lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1849 kJ / 442 kcal
- Eiwitten
- 42.2 g
- Koolhydraten
- 3.9 g
- Vetten
- 28.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesce spada con fagiolini e olive
40min
Pesce spada al salmoriglio
5 Min
Filetti di cernia in camicia colorata
30 min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1h 10min
Insalata di pesce spada e pinoli
40min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1h 20min
Pesce spada all'arancia
40min
Filetto di orata con peperoni
25 min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40min