Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto rosso
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di basilico fresco, le foglie lavate
- 20 g di pinoli sgusciati
- 1 spicchio di aglio, senza anima (optioneel)
- 70 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 60 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 320 g di pasta secca tipo penne rigate senza glutine
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2184 kJ / 522 kcal
- Eiwitten
- 16.7 g
- Koolhydraten
- 62.7 g
- Vetten
- 24.4 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min
Pasta risottata con pesto di olive e mandorle
30 Min
Orecchiette integrali con pomodori, bacon e cipolle
30 Min
Penne alle erbe aromatiche e pomodori secchi
35min
Fusilli tricolore
30 Min
Pasta ricotta e pomodorini
30 Min
Linguine al pesto agrumato alle erbe
25min
Pasta caprese
20min
Penne risottate aglio, olio e pomodori secchi
45 Min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45 Min
Farfalle alle olive e mozzarella
30 Min