Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di patate, pelate e a fette (5 mm circa)
- 1 pizzico di sale
- 600 g di acqua
- olio extravergine di oliva q.b.
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 cucchiaino di pepe rosa in grani
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 766 kJ / 183 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 22.4 g
- Vetten
- 7.3 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittata broccoli e prosciutto
35min
Patate novelle al burro e erbe
50min
Patate lesse
40min
Uova all'occhio di bue cotte a vapore
15 Min
Patate schiacciate all'olio extravergine di oliva
50min
Spinaci al burro
30min
Contorno di spinaci
25min
Fagiolini insaporiti
25min
Carote tiepide alla salvia
35min
Spinaci filanti
40min
Patate e fagiolini al pesto
35min
Frittata alle zucchine
40min