Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 300 g di farina
- 3 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno alla ricotta
-
50
g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
of 50 g di ricotta salata a pezzi (2-3 cm) - 60 g di mascarpone
- 150 g di ricotta vaccina (ben scolata dal siero)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
Sugo alle melanzane
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 5 fili di erba cipollina fresca, lavata e asciugata
- 500 g di melanzane a dadini (1-2 cm)
- 20 g di pomodori a dadini (2-3 cm)
- 1 rametto di basilico fresco, le foglioline lavate e asciugate + q.b. per decorare
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2351 kJ / 562 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 41.4 g
- Vetten
- 35.5 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta alla mugnaia
2h
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45 min
Sugo al basilico
1h 10min
Maccheroncini al forno con melanzane e pomodorini
30 min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1 godz. 25 min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1h
Ravioli ai carciofi
1 Std. 30 Min
Involtini di melanzane con sugo alle verdure
1h
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2 godz. 5 min
Ragù di funghi
1h 10min
Fusilli e melanzane
25 Min
Sugo all'ortolana
1 godz. 5 min