Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 850 g di patate, pelate e a fette (0.5 cm)
- 500 g di acqua
- 500 g di ricotta fresca, scolata dal siero (vedere consigli)
-
200
g di panna (min. 30% di grassi)
of 200 g di latte intero - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di speck a striscioline
- 2 cucchiai di pangrattato
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 20 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2949 kJ / 705 kcal
- Eiwitten
- 27.9 g
- Koolhydraten
- 47.4 g
- Vetten
- 46.2 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Patate gratinate al Gorgonzola
40 Min
Torta salata di bietole
1 Std.
Sformato di finocchi
1 Std.
Polpettone di purè di patate e carne
1 Std.
Plumcake salato con piselli, zucchine e formaggio di capra
1h 35min
Sformato di fagiolini con salsa al pecorino (Bimby Friend)
3h
Crostata con fiori di zucca
1h 30 min
Ciambella salata allo yogurt
45 Min
Torta salata champignon e provola
1 godz. 5 min
Quiche svuotafrigo
40 Min
Sformato di riso con brie e cotto
1h 30 min
Torta salata piselli e primo sale
2 godz. 15 min