Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 850 g di patate, pelate e a fette (0.5 cm)
- 500 g di acqua
- 500 g di ricotta fresca, scolata dal siero (vedere consigli)
-
200
g di panna (min. 30% di grassi)
of 200 g di latte intero - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di speck a striscioline
- 2 cucchiai di pangrattato
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 20 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2949 kJ / 705 kcal
- Eiwitten
- 27.9 g
- Koolhydraten
- 47.4 g
- Vetten
- 46.2 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rustico con uova e stracchino
1ωρ.
Crostatine ai piselli e prosciutto (senza glutine)
2 godz. 30 min
Pomodori ripieni al tonno
40 Min
Uova ripiene di prosciutto
15 λεπτ.
Pomodori ripieni di riso basmati
1ωρ.
Tortini con cuore di Parmigiano e pomodori secchi
1ωρ.
Croissant salati agli spinaci
3 Std.
Sfogliata con burrata e fiori di zucca
1ωρ. 10 λεπτ.
Quiche ai funghi e salsiccia aromatizzata all'olio tartufato
1ωρ. 30 λεπτ.
Sformato di finocchi
1ωρ.
Pomodori gratinati
1ωρ. 10 λεπτ.
Patate gratinate al Gorgonzola
40 Min