Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 850 g di patate, pelate e a fette (0.5 cm)
- 500 g di acqua
- 500 g di ricotta fresca, scolata dal siero (vedere consigli)
-
200
g di panna (min. 30% di grassi)
of 200 g di latte intero - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di speck a striscioline
- 2 cucchiai di pangrattato
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 20 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2949 kJ / 705 kcal
- Eiwitten
- 27.9 g
- Koolhydraten
- 47.4 g
- Vetten
- 46.2 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformatini di patate con cuore filante
40min
Polpettone di tonno
35min
Il mio polpettone di tonno con maionese allo zenzero (di Francesca Romana Barberini)
40min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1h
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45min
Polpettone ricotta e tonno
45min
Sformato di riso con brie e cotto
1 Std. 30 Min
Polpettone di purè di patate e carne
1h
Sformatini di verdure
50min
Rustico con uova e stracchino
1h
Scarpaccia
1h
Polpette di ricotta
50min