Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 850 g di patate, pelate e a fette (0.5 cm)
- 500 g di acqua
- 500 g di ricotta fresca, scolata dal siero (vedere consigli)
-
200
g di panna (min. 30% di grassi)
of 200 g di latte intero - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di speck a striscioline
- 2 cucchiai di pangrattato
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 20 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2949 kJ / 705 kcal
- Eiwitten
- 27.9 g
- Koolhydraten
- 47.4 g
- Vetten
- 46.2 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittata con patate e cipollotti di Tropea
1h
Crêpes con finocchi e formaggio di capra
55min
Sformato di finocchi
1h
Frittata autunnale
1h 15min
Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante
1h 20min
Finocchi ripieni
1h
Polpette di ricotta
50min
Sformato di riso con brie e cotto
1h 30min
Polpettone di purè di patate e carne
1h
Timballo di risotto in mattonella con cuore filante
1h 20min
Patate gratinate al Gorgonzola
40min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1h