Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 carciofi, tipo mammole, mondati e a metà
- 1 limone, il succo
- 1 cucchiaio di farina tipo 00
- 600 g di acqua
- 3 pizzichi di sale
- 50 g di succo di limone
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 20 g di pane raffermo
-
20
g di pecorino Romano a pezzi (2 cm)
of 20 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2 cm) - 10 foglie di menta fresca, lavate e asciugate
- 12 mozzarelline ciliegine
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4794.8 kJ / 1146 kcal
- Eiwitten
- 79.3 g
- Koolhydraten
- 20.8 g
- Vetten
- 83.7 g
- Verzadigd vet
- 46.3 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 2381.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carciofi ripieni
50 min
Carciofi alla maremmana
40 min
Cavolfiori gratinati
50 min
Broccoli alla siciliana con olive
40 min
Fagottini di melanzane
1h 45 min
Funghi champignon ripieni
1h 5 min
Carciofi alla romana
50 min
Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi
1 Std. 40 Min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5 min
Polpette di carciofi e scamorza
1h
Cestini di patate e uova tartufati
1h
Crocchette di patate
1h 10 min