Seppie ripiene su coulisse di pomodorini

Seppie ripiene su coulisse di pomodorini

4.0 46 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 1 spicchio di aglio
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate le foglioline lavate ed asciugate
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 1 patata lessa (100 g circa) a pezzetti
  • 70 g di mortadella a cubetti
  • 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato
  • 500 g di seppie pulite, le sacche ed i tentacoli
  • olio extravergine di oliva q.b. per spennellare
  • 500 g di pomodori ciliegino a metà

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 4 porzioni

Eiwitten 97.7 g
Calorieën 4753 kJ / 1136 kcal
Vetten 67 g
Vezels 12 g
Koolhydraten 38.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...