Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 patata lessa (100 g circa) a pezzetti
- 70 g di mortadella a cubetti
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 500 g di seppie pulite, le sacche ed i tentacoli
- olio extravergine di oliva q.b. per spennellare
- 500 g di pomodori ciliegino a metà
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 4753 kJ / 1136 kcal
- Eiwitten
- 97.7 g
- Koolhydraten
- 38.1 g
- Vetten
- 67 g
- Vezels
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40min
Seppie ripiene a Cottura Lenta con polenta bianca
5h
Calamari ripieni
1h 30min
Polpo in rosso
35 Min
Moscardini al limone
30min
Calamari ripieni su crema di pane
1h 10min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Polpo con patate alla salentina
1h 10min
Zuppa di crostacei e seppie
1h
Totani ripieni su crema di fave
1h 30min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h