Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 patata lessa (100 g circa) a pezzetti
- 70 g di mortadella a cubetti
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 500 g di seppie pulite, le sacche ed i tentacoli
- olio extravergine di oliva q.b. per spennellare
- 500 g di pomodori ciliegino a metà
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 4753 kJ / 1136 kcal
- Eiwitten
- 97.7 g
- Koolhydraten
- 38.1 g
- Vetten
- 67 g
- Vezels
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamari ripieni
1h 30min
Calamari ripieni su crema di pane
1h 10min
Moscardini al limone
30 min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 godz.
Totani ripieni su crema di fave
1h 30min
Insalata di polpo e zucchine
1 godz.
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1 godz.
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 min
Polpo con patate alla salentina
1h 10min
Burger di seppie
25 min
Pescatrice ai pomodorini
1 godz.
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 min