Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lasagne
- 3 - 4 cucchiai di farina senza glutine per pizza o pasta
- 1 dose di pasta all'uovo, come da ricetta del capitolo Basi
Preparazione
- 200 g di Emmental a pezzi (2 cm)
Funghi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di funghi champignon a fette
- 30 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida per 20 minuti e strizzati
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Besciamella
- 750 g di latte intero
- 60 g di amido di mais (maizena), consentito da prontuario
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 60 g di burro a pezzi + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2832 kJ / 677 kcal
- Eiwitten
- 22.8 g
- Koolhydraten
- 59.7 g
- Vetten
- 40.2 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne alle verdure (vegan)
2j
Favata sarda
1j
Lasagne del boscaiolo
2h 15 min
Lasagne asparagi e funghi
2j
Lasagne alla parmigiana
3 godz. 25 min
Terrina di verdure e uova
3h 20 min
Crespelle al riso farcite
2 Std. 50 Min
Melanzane ripiene di quinoa
1 godz. 35 min
Peperoni ripieni di verdure all'aneto
10 min
Conchiglioni agli spinaci
1 Std. 15 Min
Crêpes ai funghi
1h 50min
Lasagne ai funghi
2j