Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla
- 50 g di pancetta a cubetti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di cuori di carciofo romano, in quarti
- 450 g di piselli freschi
- 4 foglie di lattuga romana, a listarelle
- 200 g di acqua
-
½
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
of ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 931 kJ / 222 kcal
- Eiwitten
- 12.4 g
- Koolhydraten
- 11.3 g
- Vetten
- 14.5 g
- Vezels
- 14.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carciofi ripieni
50 Min
Caponata di verdure delle Madonie
50 Min
Carciofi romani gratinati
45 Min
Zuppa di baccalà
1sa
Baccalà con cavolo verza e ceci
50 Min
Baccalà, patate e funghi
45 Min
Quaglie ai petali di rosa (alla maniera de Come l'acqua per il cioccolato)
1sa 30 dk
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Carciofi in agrodolce
30 Min
Baccalà alla Veracruz
1sa
Zuppa di patate e carciofi
1sa
Lenticchie speziate in umido
1sa 30 dk